Π.Α.Ε

Ανακοινώσεις

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα ενισχύσουν
την ομάδα στην προσπάθειά της για παραμονή στo Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2. Ο λόγος για τον Αργεντίνο μέσο Lucas Ezequiel και τον Έλληνα επιθετικό Shani Ronaldo (Σάνι Ρονάλντο με το παρωνύμιο Ρόνι).

Ο Θεσπρωτός στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, θ' αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου τον Απόλλωνα Λάρισας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας και θ' αρχίσει στις 2,45 μ.μ.

Η Π.Α.Ε. Θεσπρωτός με την σημερινή της ανακοίνωση θέλει να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Τσιάπο.
Η αναπάντεχη εξέλιξη της υγείας του αναγκάζει τον άνθρωπο όπου με την πολυετή εθελοντική δράση, προσφορά, όραμα, στήριξη, αγάπη και ανιδιοτέλεια καταξίωσαν τον Θεσπρωτό ως την μοναδική ομάδα του νομού Θεσπρωτίας στην Superleague 2 του...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Θεσπρωτού,

η σημερινή ημέρα της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης διαδίδοντας το μήνυμα της ελπίδας, της γέννησης!
Εκ μέρους της Π.Α.Ε. Θεσπρωτός σας μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μας , προς όλους, για την αγάπη, ευτυχία και υγεία.

Τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνω εκ μέρους πολλών...

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τη θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Διακογιάννη. Εμβληματική προσωπικότητα κι εκ των θεμελιωτών της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας, αφήνει έντονη τη 'σφραγίδα' του. Με ευρυμάθεια, ήθος και ευγένεια 'δίδαξε' την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα στη δημοσιογραφία. Ένωσε με τη φωνή του όλους τους Έλληνες φιλάθλους...

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει τους φιλάθλους για την διάθεση εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Πόντου την προσεχή Κυριακή 11.12.2022 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Πέμπτη 08.11.22.

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ηγουμενίτσας αποφασίζει για την ανακήρυξη του Ρότσα σε επίτιμο δημότη της πόλης.

Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.