Γίνε Εθελοντής

Τομέας επικοινωνίας

«Οργάνωση και διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας»


Καλώς Ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφής για Νέους Εθελοντές της Ομάδος μας


Θέλεις να βοηθήσεις; Θέλεις να σταθείς στο πλευρό μας να στηρίξουμε την ομάδα μας; Κάνε το πρώτο βήμα. Γίνε Εθελοντής. Στο πλαίσιο των δράσεων μας, σε όλη την διάρκεια του χρόνου χρειαζόμαστε εθελοντές.

Η βοήθειά σου είναι ανεκτίμητη και με τη δική σου βοήθεια, μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Ο Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ « Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ » 2019 στα πλαίσια νέας δράσης που αφορά την ηλεκτρονική επικοινωνία με τα μέλη , στελέχη, και με το ευρύτερο κοινό ζητά την εθελοντική υποστήριξη νέων ανθρώπων με όραμα και διάθεση να προσφέρουν στον τομέα της επικοινωνίας και ψηφιακών μέσων.


Συγκεκριμένα χρήζει άμεσης υποστήριξης το τμήμα:

Οργάνωση και διαχείριση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας


Ο Τομέας Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων και το τμήμα «Διαχείριση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας» στοχεύει στο χτίσιμο και διατήρηση μιας νέας θετικής εικόνας στο ψηφιακό περιβάλλον της ομάδας.


Αν είσαι άνθρωπος επικοινωνιακός και σου αρέσει η οργανωμένη ηλεκτρονική επικοινωνία, έχεις χρόνο και διάθεση, είσαι από φύση συνεργάσιμος - συνεργάσιμη και πάνω από όλα θέλεις να συμμετέχεις σε ένα Team εθελοντών, μην διστάζεις, σε περιμένουμε και σε χρειαζόμαστε.

Αν επιθυμείς να ενταχθείς στην εθελοντική μας ομάδα, δήλωσε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Προαπαιτούμενη γνώση:

- Οι βασικές έννοιες που αφορούν την επικοινωνία και οργάνωση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

- Ανάγνωση, αποστολή, διαχείριση email.
- Διαχείριση των συνδρομών μέσω email.
- Αυτόματες απαντήσεις
- Διαμοιρασμός - Κοινοποιήσεις email σε συνεργάτες, στελέχη στο ευρύ κοινό  και σε διαφορετικά τμήματα της ομάδας.

Αιτήση Εγγραφής Νέου Εθελοντή


* Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και 02/58/ΕΚ) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας και μέσα στο υφιστάμενο κάθε φορά νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μην επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Η ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή με οποιονδήποτε τρόπο στην δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων σε κανένα τρίτο φορέα.