Εισιτήρια διαρκείας

2022 • 2023

Πλέον, το σύνολο των εισιτηρίων διαρκείας καθίσταται προσβάσιμο για κράτηση και αγορά από το διαδίκτυο, γεγονός που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στους φίλους και στις φίλες της ομάδας. Από τον υπολογιστή ή το κινητό του, ο κάθε φίλος ή φίλη του Θεσπρωτού, μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας και με τον τρόπο αυτό να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας και του τόπου μας.


Η ΠΑΕ ευχαριστεί όλους τους Θεσπρωτούς, είτε διαμένουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας είτε βρίσκονται στο εξωτερικό, για το αμέριστο ενδιαφέρον τους για την ομάδα και τους καλεί να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.

Είσαι μαζί με την ομάδα μας με τρεις επιλογές:

GOLD

MEMBER

VIP

Αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι τιμές είναι μειωμένες κατά 20%!

Η Π.Α.Ε . Θεσπρωτός ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής, με την ακρίβεια και τον υψηλό πληθωρισμό να έχουν δημιουργήσει μία δυστοπική κατάσταση, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Θεσπρωτός, αποφάσισε τη μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας κατά 20% !.

Παράλληλα και για να ικανοποιήσει την ανάγκη περισσοτέρων φίλων της ομάδας να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών μας, διαθέτει εισιτήρια διαρκείας και στη Θύρα -1 (σ.σ. μπροστά από το κτίριο της Πυροσβεστικής) στην τιμή των 100 ευρώ.


Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας φέτος θα είναι στα 150 ευρώ από τα 200 που κόστιζαν πέρυσι.


Προτεραιότητα στην προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας, τα οποία θα είναι ονομαστικά, έχουν οι παλιοί κάτοχοι, οι οποίοι θα πρέπει να φροντίσουν μέσα στο επόμενο 15ήμερο για την αγορά του νέου.


Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

The Glass (Δαγκλή 22 - Ηγουμενίτσα)

ALEX CAFE (ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ) -πεζόδρομος Ηγουμενίτσας

So Chic! - Εθνικής Αντίστασης 42 -Ηγουμενίτσα.

Cava Kelari - Εθνικής Αντίστασης 136 - Ηγουμενίτσα

Παραγγείλετε  το εισιτήριο διαρκείας


Η απόκτηση της κατηγορίας VIP* είναι εφικτή ΜΟΝΟ έπειτα από επικοινωνία με την ΠΑΕ. Κάθε Κάρτα VIP εξασφαλίζει στον κάτοχό της προνομιακή θέση στην παρακολούθηση του αγώνα. Παρακαλούμε για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει την κάρτα VIP ο αριθμός επικοινωνίας είναι: +30 697 633 5252


Η Π.Α.Ε. μόλις καταβληθεί το κόστος του εκάστοτε εισιτηρίου - κάρτας από τον ενδιαφερόμενο, με ταχυμεταφορά θα αποστείλει την αντίστοιχη κάρτα - εισιτήριο διαρκείας, στην διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει στην παρακάτω φόρμα παραγγελίας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε προσωπικά την κάρτα διαρκείας, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 697 633 5252


- Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας.


Αν δε βρείτε το email μας στο φάκελο εισερχομένων σας, να ελέγξετε το φάκελο ανεπιθύμητων (spam), καθώς το μήνυμα μπορεί να βρίσκεται εκεί.


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και 02/58/ΕΚ) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας και μέσα στο υφιστάμενο κάθε φορά νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μην επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Η ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή με οποιονδήποτε τρόπο στην δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων σε κανένα τρίτο φορέα.