Γίνε και εσύ εθελοντής

«Όταν δίνεις και περιμένεις να πάρεις, είσαι άνθρωπος. Όταν δίνεις και δεν περιμένεις να πάρεις, είσαι κάτι παραπάνω. Είσαι Εθελοντής.»

Καλώς Ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφής για Νέους Εθελοντές της Ομάδος μας

Θέλεις να βοηθήσεις; Θέλεις να σταθείς στο πλευρό μας να στηρίξουμε την ομάδα μας; Κάνε το πρώτο βήμα. Γίνε Εθελοντής. Στο πλαίσιο των δράσεων μας, σε όλη την διάρκεια του χρόνου χρειαζόμαστε εθελοντές.

Σε περιμένουμε στις εγκαταστάσεις μας, να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε, ανάλογα με την διαθεσιμότητά σου, για το πεδίο δράσης που θα σου άρεσε περισσότερο. Η βοήθειά σου είναι ανεκτίμητη και με τη δική σου βοήθεια, μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα.

Αν επιθυμείς να ενταχθείς στην εθελοντική μας ομάδα, δήλωσε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Αιτήση Εγγραφής Νέου Εθελοντή


* Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και 02/58/ΕΚ) για την εν γένει προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και το απόρρητο των επικοινωνιών, καθώς και στις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών της ιστοσελίδας και μέσα στο υφιστάμενο κάθε φορά νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης δεν συμφωνεί με τους παρόντες όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μην επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Η ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή με οποιονδήποτε τρόπο στην δημοσίευση και κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων σε κανένα τρίτο φορέα.