Θεσπρωτός - Βέροια: 1-1

2022-11-27

4η Αγωνιστική

Θεσπρωτός - Βέροια

1-1


Σκόρερ: 41" Βασίλης Κωνσταντίνου • 64" Βασίλης Φασίδης


Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ώρα έναρξης: 15:00

Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας


Διαιτητής: Γιούργας (Κέρκυρας)  • Βοηθοί: Κακαφώνης (Αχαΐας), Νάστος (Πρέβεζας / Λευκάδας)


ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: (Χουάν Ραμόν Ρότσα)

Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60' Martinez ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Perez (86' Πανταζέλος), Μπίκας, Αδαμάκης (74' Ρούσης), Κωνσταντίνου (86' Δρίτσας), Bonilla.

ΒΕΡΟΙΑ: ( Ανυφαντάκης Κώστας) 

Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85' Περδίκης), Ορφανίδης (75' Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.


Δηλώσεις Χουάν Ραμόν Ρότσα

Σχόλιο του Χουάν Ραμόν Ρότσα για το μουντιάλ


Δηλώσεις Κώστα Ανυφαντάκη


Video Production - Copyright : ©2022 kerkidasport


Φωτογραφίες


Photo Copyright : ©2022 IOANNIS CHRISTIANOS


Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 25η Νοεμβρίου ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.

Σύμφωνα με την πρόσφατη εκστρατεία ενημέρωσης της Διεθνούς Αμνηστίας σε όλον τον κόσμο, έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αναφορές περιστατικών βίας κατά γυναικών και κοριτσιών κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των άλλων περιοριστικών μέτρων, τα οποία ανάγκασαν πολλές γυναίκες να παραμείνουν σπίτι χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες στήριξης και ασφάλειας.

Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της και φέτος με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση και στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο!


Σπάσε τη σιωπή! Τώρα!