Αλέξανδρος Μητσέλος

1998-09-15

Αλέξανδρος Μητσέλος

Γενικός Αρχηγός


Ο Αλέξανδρος Μητσέλος είναι 32 ετών, Πτυχιούχος Νοσηλευτικής , πρώην παίκτης του Θεσπρωτού. Γεννήθηκε στον Παραπόταμο, και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία σε τοπικό σύλλογο. Όταν μεγάλωσε, πήγε να αναζητήσει την περιπέτεια και κατέληξε σε ομάδα της Κρήτης και λίγα χρόνια αργότερα αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Αθήνα με την Ηλιούπολη. Μετά από αυτό, ο Αλέξανδρος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει ποδόσφαιρο στον Θεσπρωτό, όπου έμεινε για 5 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έγινε ο αρχηγός της ομάδας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα του προωθήθηκε από την περασμένη σεζόν στην Γ' Εθνική.
 Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος σκεπτόμενος το μέλλον του αγόρασε 2 εστιατόρια στην Ηγουμενίτσα. Ο ίδιος κατέχει πλέον το THE GLASS , ένα εστιατόριο που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της περιοχής, σε κεντρικό δρόμο της Ηγουμενίτσας από το λιμάνι στο γήπεδο, αλλά και το εστιατόριο THE GATE στο λιμάνι. Καθώς ήταν δύσκολο για αυτόν να συνδυάσει την εργασία του με το πρόγραμμα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, αποφάσισε να αφιερώσει τον εαυτό του στο Θεσπρωτό με έναν διαφορετικό τρόπο. Τώρα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου και τεχνικός διευθυντής .
 Ενεργεί ως ένα είδος συνδέσμου μεταξύ των παικτών και του προπονητή και επίσης λειτουργεί ως το δεξί χέρι του Νίκου. Ο Αλέξης μιλά καλά αγγλικά και είναι, ως εκ τούτου, επίσης, ένα σημείο επαφής για τους ξένους εταίρους και συμβούλους.


email: alexmitsel@hotmail.gr

Τηλ.: +30 6948079323