Χορηγοί 

«Σας θέλουμε όλους μαζί μας»


Ο Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ « Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ » 2019 δημιουργεί σε νέα βάση, δράση προβολής και προόθησεις των χορηγών της μέσα από τον ιστοχώρο της. Είναι μια δράση, η οποία βασίζεται στις δωρεές, τις χορηγίες τις συνδρομές και τον εθελοντισμό. Η εύρεση χορηγών που θα στηρίξουν τη δράση αυτή είτε οικονομικά είτε σε είδος, είναι ζωτικής σημασίας για τη βιωσιμότητα της ομάδας  αλλά και για την τοπική κοινωνία. Με την μέθοδο της ανταπόδοσης - προβολής των υποστηρικτών μας ευελπιστούμε για το κοινό συμφέρον.ΠΩΣ ΟΦΕΛΟΥΜΑΙ

Με την υποστήριξη της δράσης, συμμετέχω σε ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας, προσελκύοντας θετική προβολή ως χορηγός σε τοπικό επίπεδο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συνδέω το όνομα της επιχείρησής μου με έναν θεσμό αθλητικής σημασίας και προσπάθειας στον τόπο μου. Ενισχύω την κοινωνική προσφορά, στο πλαίσιο της δράσης της ομάδας, καθώς υποστηρίζω μια δράση που προάγει τον αθλητισμό.

Προβάλλομαι σε ένα κοινό που παρακολουθεί πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, προσεγγίζω ένα στοχευμένο κοινό, που δραστηριοποιείται γύρω από τον αθλητισμό και όχι μόνο!

Με αυτό τον τρόπο ο εκάστοτε επιχειρηματίας εκφράζει το ενδιαφέρον του για την ομάδα, την κοινωνία και ταυτόχρονα προάγει το εταιρικό προφίλ στην αντίληψη και συνείδηση του καταναλωτή. Εν κατακλείδι, οι χορηγίες είναι ένας πιο οικονομικός τρόπος για να προβληθεί μια εταιρία. Ως χορηγός έχω τη δυνατότητα προβολής στην ιστοσελίδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο έντυπο ενημερωτικό υλικό, στις αφίσες, στις διαφημίσεις, στα δελτία τύπου κι έχω ακόμα τη δυνατότητα προβολής - διανομής ενημερωτικού υλικού. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι ανάδειξης μιας εταιρίας ή ενός προϊόντος μέσα από αθλητικές δραστηριότητες.Το κάλεσμα για χορηγούς είναι τώρα ανοικτό. Δημιουργήσαμε λοιπόν μια σειρά πακέτων χορηγιών, ανανεωμένα ανάλογα με της ανάγκες της εποχής όπως τις αφουγκραστήκαμε μιλώντας με εταιρίες. Με αυτό τον τρόπο επιθυμούμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες της διοργάνωσης αλλά και να επιβεβαιώσουμε ότι οι χορηγοί που μας στηρίζουν διασφαλίζουν την προβολή τους. Δημιουργήσαμε λοιπόν πακέτα τα οποία απευθύνονται σε εταιρείες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από την ομάδα. γιατί σας θέλουμε όλους μαζί μας.